Ticaret Ayarı Ödeneği' nedir?



Bir ticaret ayarlama ödeneği, artan yabancı ithalatlar veya kendi alanlarındaki diğer çalışma ülkelerine yapılan ihracat nedeniyle işini kaybeden bireylere ödenen federal bir devlet sübvansiyonudur. ABD Çalışma Bakanlığı Ne Zaman Emekli Olurumişçi ticaret ayar indirimi için uygun olması için etkilenen işveren olarak bir işçinin işveren / eski işvereni belgelendirmek zorundadırlar.

Sıradaki
İşçi Tazminatı
Ticaret Ayarı Yardımı - TAA
Cesaretsiz Işçi
İşçi Ayarı Ve Yeniden Eğitim ...
'Ticaret Ayarı Ödeneği' AŞAĞIYOR
Gelir desteğine ek olarak, ticaret ayarlama ödeneği iş eğitimi, iş arama ve yeniden yerleştirme ödenekleri sağlar. İşçilerin yeni bir alanda çalışma için eğitilmeleri için bir ticari programa katılım ödeneği alma şartı olarak katılması gerekebilir.

Ticaret dislokasyonlu işçiler ve başka nedenlerle yerinden edilmiş işçiler arasında benzerlikler olsa da, bazı küçük farklılıklar vardır. Ticaret nedeniyle yerinden edilen işçiler daha yaşlı, daha az eğitimli, daha tenli ve üretim odaklı olma eğilimindedirler, kayıp işlerde daha yüksek kazançlara ve daha az aktarılabilir becerilere sahiptirler. Ek olarak, kadınlar üzerindeki yaygınlık diğer yerinden edilmiş işçilere göre daha yüksektir.

Bu özellikler, özellikle ek eğitim almayan eski becerilere sahip işçiler için sınırlı işgücü ve büyük yeniden iş gücü zorlukları anlamına gelmektedir. Ayrıca, iyi iş arama becerileri ve coğrafi uyumsuzluğun yokluğunda asimetrik bilgi, uzun süreli işsizliğe yol açmaktadır. Dolayısıyla, yerinden edilmiş işçiler yeni bir iş bulmak ve daha az işsizlik oranlarına sahip olmak için daha uzun sürelerle karşı karşıyadır. İşsizlik özellikle yaşlı işçiler için zorlayıcıdır. ABD Çalışma Bakanlığı, 2012 yılında, işçilerin 55 ila 64 yaş arasındaki işsizlik oranlarının sırasıyla yüzde 47 ve yüzde 24 Ne Zaman Emekli Olurumolduğunu, yüzde 20 ile 54 yaş arasındaki oranın ise yüzde 62 olduğunu bildirmiştir.

Bununla birlikte, bir zamanlar görevden alınmış işçiler bile yeni bir iş bulduklarında, genellikle önemli ücret düşüşleri yaşamaktadırlar. Yerinden çalışan işçilerin yaklaşık üçte ikisinin yeni işte daha düşük maaşları vardır ve yeni bir tam zamanlı iş bulan yerinden edilmiş işçilerin dörtte biri, yüzde 30'un üzerinde kazanç kaybına maruz kalmaktadır. Bunun nedeni, birçok işçinin maaşların daha düşük olduğu hizmetler sektöründe iş bulmasıdır. Örneğin, hizmet sektöründe iş arayan yerinden edilmiş imalat işçileri, yüzde 6 ila 22 arasında bir ücret düşüşüne maruz kalmaktadır.

Ticaret Ayarı Ödenekleri için Uygunluk
Ticaret ayarlama ödenekleri ve yardımları için uygun olmak için, işçiler doğrudan ithalattan veya firmaların üretimindeki herhangi bir ülkeye, Amerika Birleşik Devletleri'yle ya da Afrika'nın Andican Ticaret Tercihi altındaki yararlanıcı ülkelerle serbest ticaret anlaşmasıyla bir vardiyadan doğrudan etkilenmelidir. Büyüme ve Fırsat, ya da üretimde diğer vardiyalar. Birincil firmaya tedarik edilen ürün, ikincil çalışan firmanın üretiminin veya satışının Ne Zaman Emekli Olurum20'sini oluşturuyorsa ya da işverenlerin birincil firma ile işlerini kaybetmesi, ikincil çalışanların işten ayrılmasına önemli ölçüde katkıda bulunduysa, üst düzey tedarikçilerin çalışanları uygundur. .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Perakende sektöründeki kar marjı normaldir?

Deposman Kurumları Deregülasyon Komitesi - DIDC' nedir?