Plan 13E-4' nedir?



Çizelge 13E-4, bir ihraççı ihale teklifi beyanı olarak bilinir. Kendi ihale teklifleri olarak bilinen kendi menkul kıymetleri için teklif veren bazı rapor şirketleri tarafından dosyalanmalıdır. 13E-4 Çizelgesi , bir ihraççının ihale teklifinde bulunduğunda, bir ihraççının uyması gerekenNe Zaman Emekli Olurumilave şartlar getirerek 1934 Yasası uyarınca 1313 sayılı Kural 13 ile bağlantılı olarak dosyalanır .

Sıradaki
Planla
Program-TO-C
Borç Teklifi
Zamanlama TO-T
AŞAĞIDAKİ AŞAĞIDA '13EK-4' PROGRAMI
13E-4 Çizelgesinin SEC tarafından artık geçersiz olduğu düşünülmektedir. Ocak 2000'de Program TO-I tarafından değiştirildi .

İhraççı Teklifleri
Bir ihraççı ihale teklifi, bir şirketin hisse senedinden kendi hisse senetlerini, genellikle piyasa değerinin üzerinde bir fiyattan geri almasına izin verir. Genellikle, bu, düşmanca bir devralmayı durdurmak veya önlemek için yapılır, çünkü eğer bir şirket kendi çoğunluk hissedarı haline gelirse, düşmanca bir devralmayı ya imkansız hale getirebilir ya da bunu devralmak isteyen şirket için masraflı bir şekilde harcama yapabilir. İhraççı teklifleri bu nedenle, bir antitakeoverNe Zaman Emekli Olurumönlemidir.

Programa Dahil Edilen Bilgiler-I
Çizelge T-I, 1934 tarihli Menkul Kıymetler ve Borsalar Kanunu'nun 0-11 sayılı Kuralına göre hesaplanan dosyalama ücretinin hesaplanması amacıyla, teklif edilen işlemin toplam değerlemesini içerir. Program aynı zamanda bir tanıtım beyanı içerir. İhraç seçeneğinin süresi ve bitiş tarihi de dahil olmak üzere ihraççı ihale teklifinin şartları; Şirketin satın almayı teklif ettiği menkul kıymetler; Şirketin kendi kendine ihale teklifinde bulunma kararında mali durumunun bir rol oynadığına inanıp inanmadığı. Şirket, kendi ihale teklifini verme kararında finansal durumunun neden bir rol oynadığına veya rol oynamamayacağına karar vermelidir.

Son kendi kendine ihale teklifleri arasında, 2018 Nisan ayında Herbalife tarafından yapılan şirket, şirketin ortak hisselerinin 600 milyon dolar değerinde geri satın alacağını duyurdu. Şirket 98 $ ila 108 $ arasında bir paya sahipti; hisseleri, ilan tarihinden önceki gün kapanışta 103.02 $ 'dan değerlenmiştir. Duyuru, şirketin hisse fiyatının artmasına neden oldu.

Bir diğer yakın zamanda kendi kendine ihale Ne Zaman Emekli Olurumteklifi Mayıs 2018'de AbbVie'den geldi. Şirket, hisse senetlerinin hisse senetlerinin $ 7,5 milyar dolardan hisse senetlerinin hisse senetlerinin $ 99'dan 114 dolara kadar olan bir fiyatla geri alınacağını açıkladı. Hissedarlar stoklarını kendi aralarında tercih ettikleri bir fiyata ihale etmelerine izin verilmişti, ancak teklifin süresi dolduğunda, AbbVie hissedarlar tarafından sunulan ve hisse senedinin 7,5 milyar dolara kadar geri alınabileceği en iyi fiyatı seçecekti. .



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Perakende sektöründeki kar marjı normaldir?

Deposman Kurumları Deregülasyon Komitesi - DIDC' nedir?

Ticaret Ayarı Ödeneği' nedir?