Üç Aylık Hizmet Anketi' nedir?



Çeyrek Servis Anketi, ABD Sayım Bürosu tarafından üretilmekte ve yayınlanmaktadır. ABD hizmet sektörünün önemli alanlarını izler ve üç aylık gelir ve gider tahminleri sağlar . Ankette izlenen sektörler arasında kilit iletişim, bilgi ve teknoloji ile ilgili hizmet firmaları, hastaneler ve hemşirelik Ne Zaman Emekli Olurum tesisleri, finans ve sigorta şirketleri ve daha fazlası bulunmaktadır. Anket bu sektörlere odaklanıyor çünkü üretkenliği artırmaya ve önemli finansal büyümeye katkıda bulunmaya katkıda bulunuyorlar. Bunların hepsi, mevcut ve potansiyel gelecekteki ülke ekonomisine ayak uydurabilmek için önemli.

Sıradaki
Sayım Bürosu
Mevcut Nüfus Anketi
Ülke Kredileri Ödünç Verme Anketi
Ifo İş İklim Araştırması
'Üç Aylık Hizmet Anketi' BREAKING
Üç Aylık Hizmet Anketi 2004 yılında uygulamaya konmuştur. Her çeyrekte, devlet, işletme, tüketiciler ve bireyler tarafından kategorize edilen müşteri sınıfına göre toplam işletme geliri ve gelir yüzdesi tahminleri sunar. Ayrıca, büyük ölçüde kâr amacı gütmeyen bir bileşene sahip sektörlerdeki vergiden muaf şirketlerden toplam işletme harcamalarının değerlendirmelerini de içerir .

Araştırma, Sayım Bürosu tarafından yayınlanan diğer aylık ve üç aylık gösterge anketlerinin toplamıdır. Gösterge anketleri ABD'deki mevcut ekonomik faaliyetin izlenmesine yardımcı olur ve hem kamu sektöründe hem de özel sektörde politika yapıcılar tarafından yakından izlenir ve yaygın şekilde kullanılır. Kuruluşundan önce hizmet sektörü üretimi için aylık, üç aylık veya yıllık ekonomik gösterge anketleri yoktu.

Hizmetler sektörü, genel ekonominin hızla büyüyen bir bölümünü temsil etmektedir. Haziran 2018 itibariyle Nüfus Sayımı Bürosuna göre, tüm ABD ekonomik faaliyetlerinin yaklaşık yüzde 55'i perakende ve toptan ticaret hariç hizmetler tarafından muhasebeleştiriliyor. Bu nedenle, sektörün performansının güvenilir bir ölçütü, kamu politika yapıcılar için önemli bir girdi aracıdır. Anket ayrıca, hizmet evreninin çeşitli bileşenlerinin objektif bir Ne Zaman Emekli Olurum değerlendirmesini arayan yatırımcılara ve sektördeki eğilimleri tanımlamanın ve bunlardan yararlanmanın bir yoluna da yarar.

Anket Verilerinin Sağlayıcıları ve Kullanımları
Üç Aylık Hizmet Anketi, kapsanan sektörlerde faaliyet gösteren yaklaşık 20.000 şirkete anket yapıyor. Örnek, İş ve Profesyonel Sınıflandırma Anketi'nde tanımlanan yeni işletmelerin eklenmesi ve artık aktif olmayan şirket firmalarının kaldırılmasıyla üç ayda bir güncellenmektedir. Tam raporlar, çeyrek bittikten 50 gün sonra bir ön sürüm olmasına rağmen, her çeyreğin bitimini takip eden yaklaşık 75 takvim günü çevrimiçi olarak mevcuttur.

Çeyrek Servis Anketinin birçok kullanıcısı vardır. Sayım Bürosu'na göre, Ekonomik Analiz Bürosu (BEA) anket verilerinin başlıca federal tüketicisidir. BEA, Kişisel Tüketim Harcamaları (PCE) ve özel sabit yatırımın daha doğru tahminlerini yapmak için kullanır. Anketten elde edilen üç aylık gelir verileri, endüstri tarafından brüt çıktı tahminlerini geliştirmek için de kullanılmaktadır. Bu, BEA'nın daha önceki gayri safi yurtiçi hasıla (GSYİH) hesabını geliştirmesini Ne Zaman Emekli Olurum sağlar. Federal Rezerv Kurulu ayrıca anketi mevcut ekonomik performansı ölçmek için bir araç olarak kullanmaktadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Perakende sektöründeki kar marjı normaldir?

Deposman Kurumları Deregülasyon Komitesi - DIDC' nedir?

Ticaret Ayarı Ödeneği' nedir?